Materiale publicitare pentru o promovare dinamică și mobilă. Pot fi personalizate cu elementele de identitate vizuală ale companiei sau pot fi chiar steaguri naționale. Pot fi folosite pentru orice tip de business care deține o flotă auto aflată în permanentă mișcare, dar și pentru marcarea cu însemnele naționale a mașinilor participante la întâlniri la nivel înalt.

Stegulețe auto

Stegulețele de mașină sunt prima alegere din categoria obiectelor promoționale ale dealeri-lor auto, a serviciilor de livrare sau a suporterilor unui club sportiv, iar lista poate continua. Aria lor de aplicabilitate se extinde de la utilizarea lor zi de zi în cadrul campaniei de promovare a unui business, la deschiderea unui eveniment special, până la folosirea lor ca parte integrată a unei parade de mașini.

Acestea sunt fabricate din materiale speciale de cea mai bună calitate, rezistente la condițiile meteo, imprimate în culori vii şi persistente, vizibile pe ambele fețe. Montajul se face foarte ușor: doar atașați suportul de partea superioara a geamului de la mașină, închideți geamul şi ați terminat.

Tijă plasticSteguleț
Steguleț pentru mașină30 cm20 x 30 cm
Steguleț pentru camion50 cm28 x 40 cm