Ideale pentru maximizarea impactului vizual atât indoor, la evenimente și expoziții, cât și outdoor, la evenimente sportive sau în fața sediului firmei. Se montează foarte ușor, iar varietatea dimensiunilor disponibile și versatilitatea materialului în vederea personalizării oferă o libertate de creație beneficiarului astfel încât produsul să aducă un plus de valoare semnificativ.

Steaguri tip vela

Cu un design sofisticat și elegant, ușor remarcabil din prima clipă, steagurile velă reprezintă cea mai nouă formulă de promovare a imaginii companiei dumneavoastră. Folosite atât la evenimente ocazionale, în interior sau exterior, cât și amplasate permanent, în fața mall-urilor, a magazinelor, pe pârtie sau la sediile companiilor, steagurile velă sunt ușor de instalat grație sistemului plug-in, care permite o asamblare ușoară, prin îmbinare telescopică, în numai 3 minute.
Tijele de aluminiu și fibră de sticlă care alcătuiesc sistemul de expunere se inserează direct în tivul materialului, astfel încât estetica desăvârșită a steagurilor velă să nu fie compromisă. Fie că vorbim despre steaguri velă în formă concavă, convexă, oblică, dreaptă sau în formă de lacrimă, acestea se dovedesc a fi o modalitate extrem de versatilă de promovare a mesajelor dumneavoastră publicitare.

Orice forma disponibila mai jos poate fi asamblata in cateva minute, indiferent cat sunt de mari.

Accesorii

Diferitele forme ale bazelor permit amplasarea steagurilor vela în cele mai neconvenționale împrejurări: baza șurub permite fixarea steagului în zăpadă, baza cu sistem de umplere cu apă permite o transportare ușoară. Cele mai utilizate baze rămân însă cele metalice, de interior, sau cele țăruș, de exterior, care asigură fixarea la sol prin înfigere, dar și cele care permit fixarea sub roata de mașină, transformând steagul velă într-un vehicul mobil de publicitate.

Steagurile vela premium ies in evidenta prin forma lor deosebita! Ele ofera un spatiu pentru publicitate imens, atunci cand sunt in marimea XL!