Ieși în evidență cu materiale promoționale de efect! Steagurile sunt un instrument foarte bun pentru publicitatea outdoor care nu ar trebui să lipsească din fața sediilor companiilor care vor să inspire încredere clienților. Concepute din materiale de calitate, steagurile personalizate pot fi utilizate perioade îndelungate de timp, beneficiind de o rezistență crescută la umezeală. 

Steaguri personalizate

Steagurile publicitare pot prezenta maiestos mesajul sau brand-ul Dumneavoastră. Sunt vizibile de la distanță, oferă un spatiu generos pentru imagine sau text și pot capta cu ușurință atenția audienței.

Atunci când susțin activitățile de marketing ale companiilor și îndeplinesc practic un rol publicitar, aceste steaguri sunt cunoscute ca și vehicule de publicitate în mișcare, deoarece combinația între o grafică de impact și forța cu care le deplasează vântul creează un puternic efect vizual.

Steagurile publicitare pot fi realizate atât în format orizontal cât și vertical, iar sistemele de prindere diversificate cresc gradul de creativitate în utilizarea acestui produs. Mai mult, prin tehnologia de imprimare performantă pe care o folosim, vă garantăm imagini la calitate fotografică cu prețuri de producător.

Tiv Simplu

Prindere cu ocheți

Prindere cu carabine

Prindere cu bride

Chiar dacă este vorba de unități singulare sau de cantități mari, vă putem ajuta cu plăcere să transmiteți mesajul Dumneavoastră!