Create pentru a oferi un plus de calitate și de rezistență din materiale de calitate superioară care garantează o rezistență crescută a culorilor și a elementelor imprimate chiar și în condiții atmosferice vitrege. Acest tip de steaguri oferă un plus de performanță expunerii unei imagini profesionale de brand.

Steaguri high class

La evenimentele sau în locurile cu adevarat protocolare, se impune ca și însemnele naționale sau steagurile sa fie pe măsura așteptărilor. De aceea, tot noi vă aducem soluția steagurilor și accesoriilor high-class.
Concepute pentru expunerea în interior și fabricate din materiale elegante (mătase), imprimate sau brodate, aceste steaguri sunt cea mai la îndemână modalitate de reprezentare pentru orice națiune, instituție, partid, entitate sportivă sau culturală.

    Realizate în format clasic, cu expunere pe suporturi elegante din alamă, accesorizate sau nu, steagurile fabricate de noi îndeplinesc toate așteptările clienților noștri.

    Prezentarea și felul în care este montat un steag poate face diferența între comun și deosebit. De aceea, vă propunem o gamă variată de accesorii care vă pot ajuta să transmiteți atitudinea Dumneavoastră globală vis-a-vis de un eveniment, summit sau întâlnire.