Aici lăsăm creativității o libertate totală. Nu ne limităm doar la culori și modele, ci și la forme. Datorită unor tehnici speciale de decupare pe care le avem la dispoziție, putem crea cele mai variate forme pe care le poate concepe beneficiarul sau pe care le sugerăm în funcție de culorile și însemnele  care urmează să facă obiectul fanioanelor promoționale. 

Fanioane cu forme speciale

Datorită apariţiei unor tehnici noi de decupare, se impun în ultimul timp fanioanele cu forme speciale, neconvenţionale.

Conturul specific al unei sticle de bere aparţinând unei anumite mărci, decupat pe o latura a fanionului, o aripă de avion cu însemnele unei companii aeriene sau prova unui vapor care iese din desen sunt imagini sugestive, cu o mai mare forţă de impact.

Dimensiuni, forme, finisaje

Dimensiunile fanioanelor cu forme speciale variază în funcţie de cerinţele specifice ale clientului. Practic, fanioanele cu forme speciale se pot realiza la orice dimensiuni non-standard, în conformitate cu specificaţiile designului.

Echipamentele noastre de ultimă oră permit realizarea aproape oricărei decupări după forme speciale.

În funcţie de mărimea şi dimensiunile fanionului, finisajele disponibile includ ca şi la celelalte tipuri de fanioane: şnururi, franjuri, galoane, canafi, vatelină şi tijă vizibilă.